Заміна дисконтних карт

З 1 травня 2016 року ми проводимо заміну дисконтних карт «Корона Вітовта CLASSIC», за якими виконано умову досягнення накопиченого рівня покупок 10 000 грн. на клубні картки типу «Корона Вітовта PLATINUM» з додатковими пільгами та перевагами.

Ознайомитись з умовами для власників карт «Корона Вітовта PLATINUM» Ви зможете у розділі “ЗНИЖКИ”.

Заміна карт буде проводитись протягом одного місяця включно по 1 червня ц.р.

Нажаль при отриманні існуючих карток не всі вказували у анкеті телефонні номери та інші електронні засоби комунікації, тому для заміни Вашої картки «Корона Вітовта CLASSIC» на «Корона Вітовта PLATINUM» Вам буде потрібно звернутись до наших адміністраторів.

Ви можете також задати Ваше питання, чи замовити поштову доставку карти «Корона Вітовта PLATINUM» на вказану Вами адресу запитом здійсненим комунікатором FACEBOOK.

При відсутності відгуку від власників карт  «Корона Вітовта CLASSIC» після 1 червня ц.р. пропозиція заміни буде неактуальною, оскільки надання додаткових пільг у пакеті  «Корона Вітовта PLATINUM» вимагає ідентифікації .

Гарних Вам знижок!

 

Бронювати столик

Бронювати столик





    Підтвердження надійде на вказаний Вами телефон протягом доби

    Локація

    Як нас знайти

    Ми знаходимось під В’їздною Вежою Луцького Замку. Плануючи захоплюючу поїздку до Луцька з екскурсіями по Замку та підземеллях Луцького костелу, розраховуйте на нашу гостинність та смачні наїдки. 

    Для гостей працює паркінг.