Постимо з нами

До сезону Великого Посту 2018 року кухарі гастрогалереї «Корона Вітовта» підготувались традиційно грунтовно.

До уваги гостей представлено нове пісне меню, яке здатне задовільнити найвибагливіші смаки, та при цьому забезпечити організм достатнім набором калорій.

Запропоновані у меню страви базуються не тільки на звичних нам продуктах, які є основою українського пісного столу, а й сягають до досить екзотичних нам кухонь.

Так, пікантний червоний карі з сезонних овочів з жасміновим рисом шеф-кухар «Корони Вітовта» представив у класичному східному варіанті з додаванням кокосового молока та імбирю, що розкрило смак  відомих нам волинських овочів у незвичному поєднанні.

Для тих, хто звик до соковитих стейків, у новому пісному меню теж є своя родзинка – стейк з баклажана з хумусом на куc-кусі. За калорійністю, яку додає використаний у хумусі нут, така страва  нічим не поступиться м»ясу, виграючи при цьому за легкістю.

До речі, заміняти м»ясо у пісних стравах кухарі  «Корони Вітовота» вміють майстерно. Смак котлеток з буряка , за секретним рецептом шефа не залишить байдужими самих радикальних м»ясоїдів.

Чільне місце у пропозиції гастрогалереї на Великий Піст займають волинські гриби. Тут їх готувати люблять і вміють. Печеню з білих та польських грибів на картоплі тут готують у хоспері з додаванням нотки трюфеля, а поліська грибна юшка у горщику традиційно вище усяких похвал.

Передвесняний авітаміноз шеф кухар «Корони Вітовта» радить поправити салатом з фенхелем та грейпфруктом з заправкою з обліпіхової олії. Каже, що вітамінні пігулки після такої страви не потрібні.

Ціни на усю таку смакоту досить помірні. Особливо, з врахуванням тої істини, що постити – недешево.

Принаймні, вдома приготувати такі страви непросто і це забере безліч часу.

 

Бронювати столик

Бронювати столик





    Підтвердження надійде на вказаний Вами телефон протягом доби

    Локація

    Як нас знайти

    Ми знаходимось під В’їздною Вежою Луцького Замку. Плануючи захоплюючу поїздку до Луцька з екскурсіями по Замку та підземеллях Луцького костелу, розраховуйте на нашу гостинність та смачні наїдки. 

    Для гостей працює паркінг.